A madár megközelítette a kertészt, hogy segítséget kérjen. De amikor rájött, mit is szeretne…

A madár odament a kertészhez, hogy segítséget kérjen. Ő viszont nem gondolta, hogy ezt akarja!

2,339 olvasta

Ez a férfi nem is sejtette, hogy reggel egy különleges vendég fogja őt meglátogatni. A kora reggeli órákban járunk, amikor a férfi nekiállt felásni az udvart, hogy később veteményeskertet alakíthasson ki. Ezzel azonban odavonzott egy különleges állatot is, aki egyáltalán nem zavartatta magát az ember mellett. Egy aprócska vörösbegy repült oda hozzá, akit a kíváncsisága hajtott.

A madárnak azonban volt egy rejtett szándéka: egy nagyon jóízűt szeretett volna reggelizni. A kívánsága teljes mértékben teljesült, ugyanis nagyon jóízűt lakmározhatott a férfi által kiásott gilisztákból. A férfi nagyon udvarisan viselkedik az aprócska madárral szemben: szinte tálcán kínálja fel neki a reggelit. Először óvatosan kiforgatja a földet és ezután megmutatja neki, hogy hol fogja megtalálni a gilisztákat.

Néha még arrébb is tessékeli a madarat, nehogy megszúrja őt a villával. Nagyon éhes lehetett a kis állatka, mert nem zavarta a férfi jelenléte, sőt! Nagyon is élvezte, hogy neki szinte semmit nem kell dolgoznia, mégis jól lakik reggel.

Mi a véleményed?