Másodpercek múlva láthatod a világ legnagyobb ölebét. Biztos, hogy készen állsz rá

Másodpercek múlva láthatod a világ legnagyobb ölebét. Biztos, hogy készen állsz rá?

109,679 olvasta

Kedvenceink imádják ha szeretgetjük őket, legyen szó nagy vagy kicsi kutyáról. Ha egy kis simogatásról van szó, bármilyen méretű eb azonnal a hátára vágja magát. Ha egy apró kutya teszi ezt abban nincs semmi izgalmas, de ha egy nagyobb testű próbálja… Arra már felfigyelnek az emberek.

Egy kis szeretgetés nem csak a kutyáknak esik jól, hanem nekünk gaziknak is. Tudományosan alátámasztották, hogy négylábú barátaink számára sokkal értékesebb az, ha simogatjuk, vakarásszuk, vagy dögönyözzük őket – mint, hogy beszélgetünk hozzájuk. De miért kedvelik jobban a testi kontaktust? Egy német professzor bebizonyította, hogy a kutyák pulzusa és vérnyomása is csökken ha simogatjuk őket. Természetesen minden másfajta szeretgetést is kedvelnek, de ezeket részesítik előnyben.

A videóban szereplő kutya is imádja ha foglalkoznak vele, mert már egyetlen szóra ráfeküdt a férfira. A hatalmas kutya úgy ugrott gazdájára, mintha egy apró csivava lenne. Pedig ő nem egy kis termetű utya. A férfi a videó leírásában azt az információt adta meg, hogy kedvence egy 108 kg-os bernáthegyi. Nagyon cuki, ahogy bújik gazdájához és kéri a szeretgetést. Ha tetszett a videó, oszd meg barátaiddal és ismerőseiddel.

Mi a véleményed?