Megszabadítja láncaitól a vad lovat a férfi

Megszabadítja láncaitól a vad lovat a férfi. Nézd, hogyan köszöni ezt meg a ló!

11,132 olvasta

Mindenki egyetért azzal, ha azt mondjuk, hogy a lovak fantasztikus állatok. A gyönyörű szőrük, szép tartásuk és kedvességük miatt lehetetlen őket nem szeretni. Az alábbi történetben szereplő vadonélő ló is pont ilyen! Sajnos ezt nem mindenki gondolja így, és erre a lóra valaki láncot akasztott. A szegény állat nem bírt tőle megszabadulni, de szerencsére egy állatszerető férfi rátalált és segített rajta.

A ló lábai elöl és hátul is össze voltak láncolva, nehogy eltudjon menekülni. A rátaláló férfi állatorvosként dolgozik az egyik közeli városban, így tudta mit kell tennie. A lánc már régóta az állaton lehetett, mert a lábai kezdtek sebesedni. A férfi nem tudta ezt tétlenül nézni és megadta neki a lehetőséges, hogy újra szabadon élhessen.

Nagy nehezen sikerült róla leoldozni a láncokat, de ami ezután történt, arra a férfi sem számított! Mielőtt a ló elsétált volna, odament a férfihoz és lehajtotta a fejét, mintha ezzel köszönte volna meg neki a segítséget.  Nagyon jó érzés tudni, hogy ez a ló végre megint szabadon élhet a társaival együtt. Ezer köszönet az állatorvosnak!

Mi a véleményed?