Nem tudott mozdulni a farönkön ragadt bagoly

Nem tudott mozdulni a farönkön ragadt bagoly. De mikor megmentik, nem is lehetne hálásabb!

4,141 olvasta

A vadon élő állatok a legtöbb esetben félnek az emberektől és elkerülik őket. De akadnak olyan kivételes esetek, amikor minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy felvegyél velünk a kapcsolatot. Ezt olyankor szokták csinálni, amikor segítségre van szükségük. Az alábbi videóban is erre láthatunk egy példát.

Craig Loving egy golfklub karbantartójaként dolgozik és épp terepszemélt tartott, amikor egy nem mindennapi látvány ütötte meg a szemét. Egy baglyot vett észre, aki a tó közepén lévő facölöpön áll és képtelen onnan elrepülni. A férfi úgy döntött odamegy hozzá és megnézi, hogy mi a baja. Craig csak ezután jött rá, hogy mi is történhetett: A madár nem tudott egyáltalán nem tudott mozogni, mert az egyik szárnya beleakadt egy régi halászhálóba.

A férfi óvatosan megpróbálja kiszabadítani a szárnyát és pár perc múlva sikerült meglazítania a hálót és egy ásó nyelének a segítségével egy közeli fához vitte a baglyot, aki nem is lehetne ennél boldogabb. Miután leteszi őt a földre, az állat nem repül el, sőt! Még azt is hagyja Craig-nek, hogy egy utolsó vizsgálatot megejtsen a szárnyán. Elképesztő!

Mi a véleményed?