A gondozó bement a pandák kifutójára. De amit a bébi panda művelt, arra ő sem számított!

A gondozó bement a pandák kifutójára. De amit a bébi panda művelt, arra ő sem számított!

5,533 olvasta

Rengeteg panda él rezervátumokban és állatkertekben szerte a világban, ahol rendszeresen törődnek velük. Ennek köszönhetően nagyon barátságosak és ragaszkodóak tudnak lenni az emberekkel szemben – főleg a gondozójukkal. Ez a férfi minden reggel bemegy a panda medvék kifutójára, hogy friss bambuszt hozzon az állatoknak, de az egyik nap nem várt dolog történt.

Szerencsére egy kamera fel van szerelve a helyszínen, ami folyamatosan veszi az állatokat, így ezt az eseményt is sikeresen rögzítette. Az alábbi videóban szereplő bébi panda annyira megszerette gondozóját, hogy nem engedi őt elmenni. A férfi közönbösen viselkedik a kis állattal, de őt egy egyáltalán nem hatja meg és továbbra is megpróbál a kegyeibe férkőzni.

A panda minden erőfeszítésével próbálja rávenni a férfit, hogy kicsit maradjon még és játszon vele egy jót. A sok nyüstölés után a gondozó szíve meglágyul és enged a pandának – leguggol hozzá és elkezdi simogatni a hasát, ami kifejezetten tetszik az állatnak. A kis medve nem csak a miénkre, hanem több millió ember arcára mosolyt csalt már!

Mi a véleményed?