Rendőr lovat elütötte egy autó - ahogy a rendőr reagált A könnyeinkkel küszködünk, mikor meglátjuk!

Rendőr lovat elütötte egy autó – ahogy a rendőr reagált? A könnyeinkkel küszködünk, mikor meglátjuk!

9,426 olvasta

Egy szívszorító történetet mutatunk most be, melynek főszereplője egy rendőr ló és egy hősies férfi. A Houstoni-i rendőrkapitányság egyik lovát ütötte el egy teherszállító autó, amikor ő kilépett a forgalmas úttestre. A baleset akkor történt amikor a ló megijedt valamitől és hirtelen kiugrott a forgalmas úttestre – ekkor jött a teherautó, ami sajnos elgázolta az állatot. Charlotte-nek a rendőr lónak azonnal orvosi segítségre volt szüksége, mert eltört az egyik lába.

A lovat egy percig sem hagyták egyedül az úttesten – Ronald Curry azonnal odarohant a bajbaesett állathoz és lefeküdt mellé. Az arcával takarta a ló fejét és biztatta őt. A férfinek minden bizonnyal hatalmas szíve van, aminek köszönhetően erőt adott az elkeseredett lónak. De a lába annyira súlyosan megsérült, hogy már menthetetlen volt, ezért csak az altatás jöhetet szóba.

A rendőrtiszt az utolsó másodperceket is a lóval töltötte, így ő békességben távozhatott a másvilágra. Az eset mélyen érintette a Houston-i rendőröket, mert a Charlotte már négy éve szolgált náluk. Aki vesztett már el kedvencet, az pontosan tudja milyen szörnyű érzés ez. Nyugodjon békében Charlotte és részvétünk a rendőrtiszteknek!

Mi a véleményed?