sri-ram-bernie

Sri Ram és Bernie egymásra találása

481 olvasta

A Juliana Animal Sanctuary ad otthont az egyik legkedveltebb, egyedülállóan barátságos hely, amelyet valaha láttak. Sri Ram a
kölyök kutya és Bernie a tehén, nehéz körülmények között találtak egymásra. Juliana Állatvédelmi Intézetének alapítója Juliana
Castaneda, egyedül talált négy kölyköt az erdőben, majd hazavitte őket. Egy utazás alatt az Egyesült Államokban, Juliana három ebnek sikerült befogadót találnia. Csak egy Sri Ram nevű kiskutya maradt.

A menhely egy olyan területére költözött, ahol régebbi kutyákat tartottak abban a reményben, hogy az egyikhez kötődik Sri Ram, de inkább tehénnel barátkozott. Berniét a vágásból mentették meg és ide hozták a menhelyre. Első látásra szerelem volt Sri Ram és Bernie számára. De az tény, hogy mindketten fiatalok; Sri Ram öt hónapos, Bernie három hónapos. Mindkettőnek szeretethiánya volt. Igaz, mindketten különböző fajok, de ők ezt nem látják. Azt gondolják magukról, hogy ők nagy kutyák. Sri Ram és Bernie sok időt töltenek a nagyobb, idősebb kutyákkal és az emberi barátaikkal. Bernie tényleg úgy gondolja, hogy ő egy kutya.
Nekik az a legszebb és legjobb dolog az életükben, hogy sose lesznek elválasztva egymástól és együtt öregednek meg. Az életüket egy olyan menhelyen töltik ahol sok-sok állat van. Ló, galamb, nyuszi, csirke, teknős, 13 macska és 35 kutya.

Mi a véleményed?