Szívmelengető módon reagált az oroszlán, amikor meglátta azt a férfit aki megmentette őt!

Szívmelengető módon reagált az oroszlán, amikor meglátta azt a férfit aki megmentette őt!

5,608 olvasta

Ez a férfi pár évvel ezelőtt találkozott az árva oroszlánnal, akinek azonnal segített. Miután 100%-ig megbizonyosodott róla, hogy a családja elhagyta őt, magával vitte és otthon kezdte el nevelni. Teltek-múltak a hónapok és Kiara felcseperedett. Az egykori apró bébi oroszlánból egy kifejlett példány lett, így nem volt kérdés hogy egy rezervátumba kell őt vinni. Adolfo már nem tudta neki biztosítani azokat a körülményeket, melyet egy felnőtt oroszlán igényel.

Elvitte őt a helyi állatvédőkhöz, akik pár napon belül találtak Kiara számára egy tökéletes helyet és segítettek az elszállításában. Adolfo nagyon szomorú volt, hogy el kell válnia barátjától, de tudta hogy mindkettejüknek jobb lesz így. Kiara azóta egy oroszlánokra specializálódótt rezervátumban él több társával együtt, így biztos nem magányos. Azonban nem felejtette el egykori megmentőjét sem, akinek az életét köszönheti.

Adolfo egy nap elment meglátogatni régi barátját, annak reményében hogy emlékezni fog még rá az oroszlán. A pozitív csalódás nem maradt el: Kiara hatalmas örömmel fogadta régi barátját, ami nagyon szívmelengető látvány. Jó látni, hogy még ennyi idő után is emlékszik arra az emberre, aki kölyökkorában megmentette őt.

Mi a véleményed?