A tehéncsorda egy teknőst talál a mezőn. A reakciójuk iszonyúan nevetséges!

A tehéncsorda egy teknőst talál a mezőn. A reakciójuk iszonyúan nevetséges!

12,095 olvasta

Az állatok nagyon nyitott érzelmekkel rendelkeznek. Szinte bármilyen más fajjal képesek összebarátkozni: láttunk már kutyát és papgájt haverkodni, de találkoztunk már hörcsög és nyuszi barátsággal is. Az alábbi videóban egy tehéncsorda és egy magányos teknős szerepel, akik nem tudták egymást megszeretni. A teheneknek fogalmuk sem volt hogyan közelítsék meg a hirtelen felbukkant teknőst, teljesen zavarban voltak előtte.

Először csak szépen körbeállják és távolról szemlélik az állatot, de később az egyikük bátorságot vesz magán és közelebb megy hozzá. Később biztos megbánta már ezt, de abban a pillanatban a kíváncsisága nagyobb volt a félelemnél.

De nem csak egy tehén megy közel a teknőshöz, a többiek is közelíteni kezdenek felé és egyszerre ijednek meg, amikor az apró állat megmoccan. Gondoltátok volna, hogy egy ilyen kis teknős ekkora rémületet tud okozni egy több száz kilós állatban? Nagyon aranyos és egyben vicces a reakciójuk, legközelebb biztos óvatosabban fognak közelíteni az idegenek felé.

Mi a véleményed?